Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ah, a plázák talmi csillogása - Cortesi

Bármennyire is szerettem volna megkóstolni a város legrosszabb pizzáját, sajnos nem jártam sikerrel. A Rota Pizzéria helyén csak egy fehér tábla és egy törött búrájú lámpa maradt. Hiába eleve B-terv a pizza, néha kell egy pót-pótötlet, ha az ember nem szeretne éhes maradni.
0 Tovább

Léböjt kúra tudományosan

A gyorsan-sokat napjaink mottója lett. Fejlesztett változata a gyorsan-olcsón-sokat. A divatossá vált léböjt is egy ilyen fogyókúrás módszernek tűnhet, ám lényege nem a súlyveszteség, ez csak egy kellemes mellékhatása. A léböjt célja a méregtelenítés. Nem árt alaposan utána nézni, hogy hogyan és főleg mikor vágjunk neki a folyadékon élésnek. Bár nevéből adódóan igen egyszerűnek tűnhet: csak folyékony, lé állagú táplálék vihető be a szervezetbe, ám magam sem gondoltam, hogy ennél sokkal bonyolultabb a történet és nem kezdhetek bele azonnal, akkor holnaptól csak iszom felkiáltással!
0 Tovább

Csak pizza?

Kifejezetten meglepett, mikor az eligazítás során megkapott, az etterem.hu legrosszabb pontszámaival bíró éttermek tízes listáján feltűnt egy pizzéria is. Nagy junk food rajongó vagyok, betegesen vonzódom minden ételhez, amit aluljáróban is kapni. Próbáltam már a Boráros tér - mediterrán nemzetek örök barátságát előremozdító - "gíroszos" pizzáját is, és ugyan nem tartozik a kedvenceim közé, de egynek elment. És az urbán közmondás szerint: a pizza kicsit akkor is jó, ha nem. Szóval nem értem, hogyan csúszhatott be egy pizzéria a tíz legrosszabb étterem közé.
0 Tovább

Dobjuk vissza a halat a vízbe – Halászkert pro és kontra

Nem könnyű pozitívan viszonyulni egy olyan helyhez, amiről akár egyszer is, de rossz kritikát hallottunk. A III. kerület gasztronómiai arculatának egyik meghatározó étterme a Régi Sipos Halászkert és Étterem, hiszen immáron 80 éve várja a főként hagyományos magyar ételeket kedvelő vendégeket, cigányzene szimpatizánsait és a minőségi borok ínyenceit.
0 Tovább

Gasztronómiai tényfeltárás – mi áll a negatív kritika mögött

Többnyire az emberek valamilyen apropóból mennek el étterembe. Évforduló, születésnap, esküvő, érettségi vagy csak miértne alapon, vendéglőbe menni mindig kikapcsolódást jelent, egyfajta kuriózum, amit csak néha napján engedhetünk meg magunknak. Ilyenkor arra vágyunk, hogy lakmározzunk egy fenségeset anélkül, hogy különösebb energiát fordítanánk a főzésre, terítésre és az ezzel járó egyéb rituálékra. Mindezt úgy, hogy a pénzünkért cserébe tökéletes kiszolgálást, törődést és minőséget várjuk, finom falatokkal és jó borokkal. Sajnos ezek a naiv elképzelések nem mindig válnak valóra és egy étteremben eltöltött este az ellenkezőjét is eredményezheti mindennek.
0 Tovább

gasztrokommando

blogavatar

Utolsó kommentek