Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

To go or not to go

Körülbelül 30 másodperc, 7 gramm, 9 bar nyomás, 3 centiliter. Aki megmondja, mi sül ki ebből, kap egy barackot a fejére. (Megoldás a poszt végén.) Míg oszt és szoroz a társaság, megismertetlek benneteket az ország egyik legnagyobb kávészerelmesével, Kasza Péter baristával, barista oktatóval.
0 Tovább

Egy falat tavasz - minimál szöveg, maximál képregény

2 Tovább

Ez nem fair!

De, ez pont az. Segíteni a kicsiknek, akiknek nem ér el hangja odáig, ahol a nagy döntések megszületnek. Na az fair.

Persze ennél kicsit összetettebb a dolog, de azért a lényeg valahol itt van. Ez tulajdonképpen egy mesterségesen generált üzlet, aminek a lényege, hogy a nagy cégeket háttérbe szorítva lehetőséget adunk a legszegényebb térségek kistermelőinek arra, hogy értékesíthessék termékeiket. Mielőtt azonban könnyekig hatódnánk azon, milyen igaz szívű kereskedelmi igazgatók ülnek a multik élén, nézzünk kicsit a számadatokra: a fair trade termékek nagyjából 30%-át a kávé teszi ki, ami az Európai Unió teljes kávéforgalmának csupán a 2%-a. (Forrás: tudatosvasarlo.hu)
0 Tovább

Központban a Centrál

A Centrál Kávéházról mindent elmond, hogy a bajtársiasságáról híres kommandón belül is ádáz harc folyt a tesztelés jogáért. Lógok egy köszönettel Áginak, aki nagylelkűen átengedte a lehetőséget. Így aztán elvihettem a barátnőmet egy már régen beígért, finom desszertre.

3 Tovább
123
»

gasztrokommando

blogavatar

Utolsó kommentek